On divendres, 21 de maig del 2010 0 comentaris


El regidor de Turisme de Torredembarra ens acaba de comunicar que enguany no participarem en la Batalla de Torredembarra. Pel que sembla el senyor Pere Tardà de l'empresa Fires i Festes, concesionària de l'organització de la Festa de la Batalla de Torredembarra, ha cregut que s'havia de donar més rellevància a les tropes felipistes, i ha prescindit dels serveis del Ball de Serrallonga, sense avisar-nos. Creu que estem fóra del context...

Per altra banda felicitem a regidoria de Turisme la rapidesa en l'esmena de la placa. Esperem que sense preses i amb la calma suficient es retoli de nou, però en favor de la mateixa Torre de la Vila, monument del s. XII (any aprox.: 1.197), declarat Bé d'Interès Nacional de Catalunya. (encara que no està retolat enlloc)

Conclusions: Semàfor verd per Pere Font. Semàfor vermell per Pere Tardà. I en quant a la placa, la camisa no ens toca la pell pel que poden arribar a fer. Millor no tocar-ho més per la part dels polítics fins que algún expert hi digui la seva, no troben?